Τσίρκο Baraka

baraka«Ζωγραφίζοντας» ένα παγκόσμιο μήνυμα ελπίδας

Μέχρι τις 03.02.2018 | Τζαφέρη & Ηρώων Πολυτεχνείου, Ελευσίνα (απέναντι από την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής)

Η Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, φιλοξενούν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Γαλλικό θίασο σύγχρονου τσίρκου «Baraka».

Η παράσταση του "Baraka" φιλοξενείται στην Ελευσίνα μετά από την Γαλλία και την Ιταλία, και θα συνεχίσει το ταξίδι της στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο μέχρι και το Μάιο του 2018. Η παράσταση περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητα μέρη που συνδέονται μεταξύ τους μέσα από ένα ενιαίο έργο που χρησιμοποιεί στοιχεία τσίρκου, χορού, μουσικής και δραματουργίας, σωματικού θεάτρου, εναέριας και επίγειας ακροβατικής, δημιουργώντας ένα οδοιπορικό που διασχίζει ολόκληρη τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη.

Διαβάστε Περισσότερα

Νέο τσίρκο του Βιετνάμ «À Ố Làng Phô»

aolangpho_5_2015.jpgΦεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

30/6-2/7/2015, 21.00’ | Πειραιώς 260, Κτίριο Δ

Εικόνες μιας ζωντανής τοιχογραφίας υφαίνει επί σκηνής το τσίρκο από το Βιετνάμ, σε ένα ιδιότυπο θέαμα που παντρεύει μουσική, χορό και ακροβατικά, συγγενεύοντας αισθητικά με το νέο γαλλικό τσίρκο.

Διαβάστε Περισσότερα

AURÉLIEN BORY AZIMUT

Aurélien Bory | Azimut

Με την ομάδα ακροβατών της Ταγγέρης


28-30/12/2014 | ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ


Στη νέα του δημιουργία ο Aurélien Bory συναντά ξανά την ομάδα ακροβατών που είχε σχηματίσει δέκα χρό­νια πριν στην Ταγγέρη.


Διαβάστε Περισσότερα

CIRQUE DU SOLEIL - ALEGRIA

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος εξασφάλισε για τα μέλη της κάρτας Club IFG έκπτωση 20% για την παράσταση ALEGRIA του Θεάτρου του Ήλιου στα εισιτήρια ενηλίκων, σε όλες τις ζώνες!
Για περισσότερες πληροφορίες:www.lavris.gr