Διεθνείς υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Jean Monnet Saint-Etienne

logo_stetienneΤο Ίδρυμα του Πανεπιστημίου Jean Monnet χορηγεί διεθνείς υποτροφίες σε αλλοδαπούς φοιτητές υψηλού επιπέδου, οι οποίοι θα επιλεγούν με βάση τα ακαδημαϊκά τους αποτελέσματα, με σκοπό την εγγραφή τους στα διεθνή μεταπτυχιακά προγράμματά του (υποδοχή φοιτητών υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο που φιλοδοξούν να πραγματοποιήσουν ερευνητικό έργο έως το διδακτορικό επίπεδο σπουδών.)

Διαβάστε Περισσότερα

Διεθνείς Ειδικευμένοι Κύκλοι Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση (CISAP 2017)

enaΕθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (ΕΝΑ) – Παρίσι

Oι ειδικευμένοι κύκλοι σπουδών στη δημόσια διοίκηση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (ΕΝΑ), διάρκειας που κυμαίνεται από μερικές μέρες έως τέσσερις εβδομάδες, προσφέρουν μια εντατική επαγγελματική τελειοποίηση πάνω σ’ ένα συγκεκριμένο θέμα. Γλώσσα εργασίας είναι τα γαλλικά και τα μαθήματα διεξάγονται στο Παρίσι. Κάθε χρόνο, ορισμένα σεμινάρια πραγματοποιούνται και στα αγγλικά.

Διαβάστε Περισσότερα

Προκήρυξη επιχορήγησης 15 θέσεων πρακτικής άσκησης στη Γαλλία

BODOSSAKISΤο Ίδρυμα Μποδοσάκη, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα, προκηρύσσει την επιχορήγηση δεκαπέντε (15) θέσεων για πρακτική άσκηση διάρκειας τεσσάρων έως έξι (4 – 6) μηνών σε εταιρείες και οργανισμούς στη Γαλλία.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2016. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι την 14η Σεπτεμβρίου 2016.

Διαβάστε Περισσότερα