Ασφάλεια και φυσικοί κίνδυνοι στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής

RISQUES_NATURELSΣε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Κύκλος «Η νεολαία που καινοτομεί» - Αναπτύσσοντας την οικονομία της ευημερίας

10.10.2019, 18.30 ́ | Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο - Πολυτεχνική Σχολή, Θεσσαλονίκη

δελτιο τυπου

Φεστιβάλ Ευρωπαϊκών Πολιτισμών - Πρόγραμμα

bon_eteΣας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ευρωπαϊκών Πολιτισμών που θα  λάβει χώρα από 23 ως 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Η Εβδομάδα Ευρωπαϊκών Πολιτισμών διοργανώνεται από το δίκτυο EUNIC στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και με την υποστήριξη του Δικτύου Πολιτισμού δήμου Αθηναίων Athens Culture Net.

Υπενθυμίζουμε ότι το  Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα συγκεντρωθούν όλοι οι συμμετέχοντες σε μια μεγάλη γιορτή γύρω από την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων όπου ένα μοναδικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα θα εκπέμπει ζωντανά. Θα σταλεί ειδικό δελτίο Τύπου γι' αυτήν τη ξεχωριστή ημέρα.

δελτιο τυπου - προγραμμα

Laissez-moi aimer

laissez_moi_aimer_Ο θίασος DK-BEL και ο σύλλογος Au Nom de la Danse παρουσιάζουν την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2019, στις 19.30΄, στο Αuditorium Theo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου, την ταινία Laissez-moi aimer, της Stéphanie Pillonca.

Μετά την προβολή θα γίνει συζήτηση με θέμα "Επιθυμία και ύπαρξη. Συναισθηματικές και σεξουαλικές σχέσεις και αναπηρία".

δελτιο τυπου

Φεστιβάλ Ευρωπαϊκών Πολιτισμών

bon_eteΈχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ένα νέο σταθερό ραντεβού μας με το κοινό, το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκών Πολιτισμών. Το φεστιβάλ που θα διαρκέσει μια εβδομάδα, από 23 ως 28 Σεπτεμβρίου 2019 και διοργανώνεται με τη συνδρομή του δικτύου ευρωπαϊκών πολιτιστκών οργανισμών EUNIC.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης Εβδομάδας Ευρωπαϊκών Πολιτισμών, περίπου 20 ινστιτούτα, πολιτιστικά κέντρα και ευρωπαϊκές πρεσβείες οργανώνουν ποίκιλες εκδηλώσεις στην Αθήνα, με σκοπό να προβληθεί η πολιτιστική ποικιλομορφία της Ευρώπης.

Το πλούσιο πρόγραμμα, ανοιχτό σε όλους, θα προσφέρει στο αθηναϊκό κοινό συνέδρια, προβολές, συναυλίες, εργαστήρια επί 7 μέρες.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα συγκεντρωθούν όλοι οι συμμετέχοντες σε μια μεγάλη γιορτή γύρω από την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων όπου ένα μοναδικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα θα εκπέμπει ζωντανά.

Η Εβδομάδα Ευρωπαϊκών Πολιτισμών διοργανώνεται από το δίκτυο EUNIC στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και με την υποστήριξη του Δικτύου Πολιτισμού δήμου Αθηναίων Athens Culture Net.

δελτιο τυπου