ΖΟΟΜ ΙΝ!

zoom in thumbnailAtelier on Dance and Craft | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

12-13.04.2019, 09.00'-19.00'| Duncan Dance Research Centre

Το Κέντρο Μελέτης Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν και το EDN (Δίκτυο Ευρωπαϊκών Κέντρων Χορού) προσκαλούν καλλιτέχνες του χορού και άλλων παραστατικών τεχνών, τεχνίτες και παιδαγωγούς, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να συμμετάσχουν στο διήμερο εργαστήριο «Ζoom Ιn!» με θέμα τη σχέση του χορού με τη χειροτεχνία και τις πλαστικές τέχνες.  


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν, να αντιπαρατεθούν, να εξερευνήσουν μαζί μια σειρά από υλικά, τεχνικές και μεθόδους χειρωνακτικών πρακτικών, να στοχαστούν και να εμπνευστούν ο ένας από τον άλλον.

Τι μπορεί να μας αποκαλύψει η χειρωνακτική εργασία σχετικά με την πρακτική μας;
Μπορεί να φωτίσει νέες πλευρές στον τρόπο που μαθαίνουμε, που εργαζόμαστε, που επικοινωνούμε;
Πώς μπορεί αυτή η συνάντηση τέχνης και τεχνικής να αποτελέσει πυξίδα, ανάχωμα ή πρόκληση στις καλλιτεχνικές, παιδαγωγικές και κοινωνικές μας πρακτικές;
Μπορεί να μας κάνει να δούμε ή να οργανώσουμε την κοινωνική μας συνύπαρξη κάτω από νέο πρίσμα;

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν αίτηση εδώ ή να στείλουν mail στο ddrcathens@gmail.com μαζί με το όνομα, τηλέφωνο, σύντομο cv καθώς και το κίνητρο συμμετοχής σας στο Atelier, έως τις 4 Απριλίου.

Διοργάνωση: Κέντρο Μελέτης Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν και το EDN (Δίκτυο Ευρωπαϊκών Κέντρων Χορού)
Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, του AC/E Accion Cultural Espanola και του Flux laboratory,.

Χώρος διεξαγωγής: Duncan Dance Research Centre, Χρυσάφης 34, 162 32, Βύρωνας, Αθήνα

Είσοδος ελεύθερη κατόπιν εγγραφής.