ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | B2-C1

Θα μάθετε να εκφράζεστε με άνεση στα γαλλικά και να εκτελείτε τις συνήθεις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις στις δημόσιες , διοικητικές και εμπορικές σχέσεις της επιχείρησης. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κόσμο των επιχειρήσεων για τα περισσότερα θέματα, λαμβάνοντας υπ'όψιν τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς κανόνες καθώς και τις ιεραρχικές οριοθετήσεις.

Υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης του περιεχομένου και των ωραρίων της επιμόρφωσης ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Στο τέλος αυτής της προετοιμασίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παραστούν στις εξετάσεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Paris-Île-de-France (CCIP).

ΤΙΜΗ: Επικοινωνήστε μαζί μας


ΓΑΛΛΙΚΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ | B2-C2

Απευθύνεται σε φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε γαλλόφωνη χώρα ή σε επαγγελματίες στον τομέα της υγείας που συνεργάζονται με το εξωτερικό. Επικεντρωνόμαστε στη σχέση ασθενή-ιατρού, στην ιατρική ορολογία, στον ιατρικό φάκελο, στη διάγνωση και στην ιατρική επικαιρότητα.

ΤΙΜΗ: Επικοινωνήστε μαζί μας


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ | B2-C2

Απευθύνεται σε φοιτητές νομικής ή σε επαγγελματίες του νομικού κλάδου οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις στο γαλλικό και διεθνές δίκαιο. Θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε τις ουσιώδεις δομές της γλώσσας, να αποκτήσετε ένα διευρυμένο νομικό λεξιλόγιο και να χρησιμοποιήσετε κατάλληλες στρατηγικές επικοινωνίας σημαντικές σε κοινωνικές και επαγγελματικές περιστάσεις.

ΤΙΜΗ: Επικοινωνήστε μαζί μας


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ | B2-C2

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος σας προτείνει ένα πρόγραμμα 90 ωρών με στόχο την κατάκτηση τεχνικών της μετάφρασης, οι οποίες εφαρμόζονται σε πολλούς τομείς εξοικειώνοντας σας με την γαλλική ορολογία σε υποθέσεις νομικού και διοικητικού περιεχομένου. Οι συμμετέχοντες θα ετοιμάσουν την πτυχιακή τους το καλοκαίρι του 2018 και η απονομή των διπλωμάτων θα γίνει το Νοέμβριο του 2018.

ΤΙΜΗ: Επικοινωνήστε μαζί μας


ΓΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ | B1+

Μαθήματα που προετοιμάζουν για το Δίπλωμα Επαγγελματικών Γαλλικών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Paris Île-de-France. Στόχοι: Ανάπτυξη επικοινωνίας με γαλλόφωνη πελατεία. Απόκτηση γλωσσικών λειτουργικών δεξιοτήτων σε έναν ή περισσότερους τομείς ειδικότητας. Εμπλουτισμός του βιογραφικού σας. Διεύρυνση πελατείας στη γαλλόφωνη αγορά.

ΤΙΜΗ: Επικοινωνήστε μαζί μας